• De N-VA is NIET de oppositie in Hoboken

  ww sorghvliet.jpgMottig word ik ervan. De Nieuwe Gazet spendeert al enige tijd twee van zijn lokale bladzijden aan de gemeenteraadsverkiezingen. Telkens onder de titel “Dit moet beter in…”. Vandaag gaat het ondermeer over de heraanleg van de Kioskplaats in Hoboken. En zo lezen we het standpunt van de SP.a-Groenlijst als meerderheid. En welke partij komt er aan bod als oppositie? N-VA!?

  Lees meer...

 • Hoogmoed en minachting

  2133052773_3.jpg

  Gisteren hadden we in de gemeenteraad het debat over de rellen met radicale moslims in Borgerhout. Een interessant en ook scherp debat, vooral tussen Dewinter en Janssens. Janssens wil maar niet inzien dat enkel door de radicale islam in Antwerpen te bestrijden we dergelijke rellen kunnen vermijden. Maar volgens hem is er eigenlijk niet zo veel gebeurd die zaterdag. Ik vrees dat de partijen die deze mening delen binnen afzienbare tijd spijt gaan hebben. Ze luisteren weer niet naar het Vlaams Belang. Nochtans bewijzen de problemen van vandaag de dag dat we – spijtig genoeg – gelijk hebben gekregen met wat we al die jaren al hebben gezegd.

   

  Lees meer...

 • Wanneer het debat waar het écht om gaat?

  veilig.jpg

  De verkiezingsstrijd is nu ook bij de meerderheidspartijen op gang geschoten. Maar wat een zwakke start. Bart De Wever pakte uit tegen burgemeester Janssens naar aanleiding van de rellen in Borgerhout. Maar hij kwam niet verder dan te stellen dat de “stad niet van iedereen is”. Uiteraard verwijzend naar de slogan die Janssens destijds lanceerde. Ik hoor het De Wever in Reyerslaat duidelijk zeggen: “Ik heb dat altijd in de gemeenteraad gezegd.” Raar, eigenlijk. Ik zit daar nu ook bijna zes jaar, maar… ik heb hem dat nooit horen zeggen. Als dat zijn mening is, waarom heeft hij daar dan geen werk van gemaakt. De Wever is toch een vooraanstaand lid van de huidige meerderheid.

  Lees meer...

 • Een veilige stem in Hoboken

  12.09.13 PC Hoboken1.JPG

  Vanmorgen had ik als lijsttrekker het genoegen de verkiezingslijst- en programma voor het district Hoboken voor te stellen. Vlaams Belang Hoboken gaat voluit voor de drie V’s: fysieke veiligheid, identitaire veiligheid en sociale veiligheid.

  Hoboken heeft sinds 2011 de weinig benijdenswaardige eer het derde meest criminele district van Antwerpen te zijn. Vooral woninginbraken zitten in de lift. Vorige maand beleefde Hoboken het trieste record van 41 inbraken en pogingen tot inbraak in amper 5 dagen tijd. Ook handtasdiefstallen blijven in Hoboken stijgen. Daarom pleit het Vlaams Belang voor het herstel van de fysieke veiligheid van de Hobokenaren door een harde aanpak van de criminaliteit. Wat bepaalde criminaliteitsfenomenen betreft moet er een zerotolerantieaanpak worden ingevoerd. Ook in bepaalde wijken van ons Zuiderdistrict is zo’n aanpak onontbeerlijk.

  Lees meer...

 • Een rechts bestuur voor Antwerpen

  20120904vlaamsbelanghelicopter.jpg

  Vandaag komt de verkiezingskaravaan stilletjes op gang. In Brussel werden de nationale lijstnummers getrokken en in Antwerpen stelden we vandaag de kandidatenlijst voor.

  Een sterke lijst als je het mij vraagt. Vlaams Belang heeft bewust gekozen geen BV’s op de lijst te zetten, maar wel GA’s. Gewone Antwerpenaren. De kandidaten die op de lijst van het Vlaams Belang staan, zijn stuk voor stuk mensen die zeer bewust kiezen om voor onze partij te kandideren. Stuk voor stuk mensen uit onze stad met een verhaal. Mensen die zich volledig erkennen in wat onze partij in Antwerpen wil verwezenlijken.

  Lees meer...