• De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween

  Jonasson.jpg

  Het was alweer even geleden, maar het is tijd voor een boek. Voor wie houdt van het meer absurde werk is “De 100-jarige man die uit het raam klom een verdween” een van de betere werken van vorig jaar. 

  Allan wordt 100 en dat moet in het bejaardentehuis gevierd worden. Alleen heeft ons hoofdpersonage daar niet zo veel zin in. Hij klimt uit het raam en kiest het hazenpad. Allen is niet alleen een kranige 100-jarige, hij kent ook geen enkele angst. Hij leeft van moment tot moment en is behoorlijk impulsief wat beslissingen betreft. Dat heeft ook zijn gevolgen. Het brengt hem in contact met een maffiabende, zorgt voor enkele ongelukkige overlijdens en voor een politieman die maar geen staart krijgt aan wat er sinds de verdwijning van Allen allemaal gebeurt.

  Lees meer...

 • Stem Veilig, zowel in 't stad als in Hoboken

  ww stadhuis.jpg

  Beste Hobokenaar,

  Beste Antwerpenaar,

  Dat het Vlaams Belang naar de gemeente- en districtsraadsverkiezingen trekt met een campagne waarin veiligheid centraal staat is geen toeval. Antwerpen, maar ook Hoboken wordt de jongste tijd geteisterd door criminaliteit. De afgelopen jaren heeft Hoboken de weinig benijdenswaardige eer het derde meest criminele district van Antwerpen te zijn. Een harde aanpak van de criminaliteit is dan ook nodig. Want veiligheid is een mensenrecht.

  Lees meer...

 • Patrick en Bart zien mekaar graag

  kusfolder.jpgVanmorgen heeft Vlaams Belang een nieuwe folder voorgesteld die in de laatste week voor de verkiezingen bij alle Antwerpenaren in de brievenbussen valt. De folder is duidelijk. Bart De Wever en Patrick Janssens zien elkaar graag. En dat al zes jaar lang. Meer dan 6.000 keer keurde De Wever alle voorstellen van burgemeester Janssens in de gemeenteraad mee goed. Ook de voorstellen over het veiligheidsbeleid, over het diversiteitsbeleid,… dat hij nu plots allemaal anders wil.

  Lees meer...